Damer: Läger i Örebro

Den 30:e maj borde ha bjudit på solsken  och vårvärme. Örebro bjöd på motsatsen, ett klassiskt skitväder.

 

Med solens frånvaro fick istället njuta av ljusglimtar i form av nya spelare. Spelare som kommer tillföra fotbollslandalaget en ytterligare dimension framöver.
Vi fortsatte och jobba med spelets grunder och att förstå helheten i det vi gör på planen. Med enkla medel använda de verktyg vi har fått till oss i teori och träning vilka sen ska användas i matchsituationer.

SDI:s styrelse var på plats genom Florian Tirnovan. Han berättade och resonerade om landslagets framtid. Efteråt följde ett öppet diskussionsforum där ledare och spelare fick ställa frågor. Något som uppskattades av alla inblandade.

Söndagens pass består av fortsatt utveckling av tekniken, med fokus på tillslag.

Efter vårens breddläger där vi tittat mest på spelarmaterialet kommer vi till hösten ha en mer tillspetsad satsning. Vi ledare ser potentialen i laget vi ska göra vårt yttersta för att plocka fram den potentialen hos varje spelare!

Slutligen vill vi tacka våra sponsorer för att de bidragit med frukt och choklad.

– Joel, Huvudansvarig, Damer Fotboll