Premiärförlusten EM 2014

Hej!

Efter första dagens svidande förlust, har vi hämtat krafterna med en fridag. Vi hade ett långt snack, där vi hade högt i tak. När snacket var klart kom energin tillbaks i hela truppen. Det finns många anledningar varför vi förlorar.  Men alla som har hållit på med idrott vet om att ibland går allt emot en, vad man än tar sig till. Vi kom ändå tillbaks från 1-6 till 6-6. När 6-7 kom gick luften ur i denna emotionella berg och dalbana. Andra halvlek var bra, då gör vi allt för att vinna. Hela laget gör sitt yttersta för seger. Men som sagt, ibland har man fel dag vid fel tillfälle. Laget vet om sin kapacitet, förhoppningsvis får vi se den mot Spanien.
Något vi ska ta med oss till Spanienmatchen är att vara noggrannare i försvarsspelet, vara mer internationella ( lex Italien) men framförallt ha modet att spela futsal. Spanien har ett tekniskt duktigt lag, som försöker spela futsal. Deras lag är lite ojämnt, med några stjärnor som sticker ut. Jag tror på en välspelad och jämn match.
Spanien är bra, fast inte omöjliga.  Jag hoppas  oavsett resultat att tjejerna gör en riktigt bra prestation. Där vi kan gå stolta från matchen.
Småskadade Sarah Hyrenius är avstängd efter en målchansutvisning. Veteranen Nanette Slättman får chansen i hennes ställe.
Nu taggar vi vidare mot nästa futsalfest, Spanien-Sverige!
/ Joel