Lite tankar från Spanien-matchen inför B-slutspelet

Nu laddar vi om och tar oss till VM

Efter en förlust med 0-3  i kanske EM:s tråkigaste match.  Där båda lagen ville vara med pigga och friska till slutspelet.  Sista tio minuterna försökte vi flytta fram laget och skapa lägen. Något vi lyckas med ganska väl. Men resultatet slutar med rättvisa 0-3. Malin Söderberg hoppar in i målet sista tio minuterna och är riktigt duktig.   Ni behöver inte vara oroliga om målvakt Jansson går sönder.  Vi har backup.
Nu väntar ett spännande B-slutspel.  Som vi måste vinna för att få en direktplats till VM. Tjejerna är fokuserade och vi kommer kriga för den där VM-biljetten. Var så så säkra. Imorgon svensk tid kl 16:00 ska vi ta oss an Schweiz. En tuff  match.  Men med rätt inställning och fokus ska vi göra vår bästa match i turneringen.  Det borde räcka för seger.