Pressmeddelande


Nytt sponsoravtal

Svenska Dövidrottsförbundet Fotboll och Futsal kan nu med ett stor glädje meddela att vi nyligen ingått ett sponsoravtal med Nike och Team Sportia. Avtalet, som gäller i fyra år med start den 1 januari 2015 med en option på ytterligare ett år till, innebär att de blir våra officiella leverantörer av kläder och utrustning.
Samarbetet innebär att vi framöver kommer att beställa vårt material via Team Sportia och att vi kommer att klä oss och spela i Nikes kläder.
Det är en fantastiskt möjlighet som vi nu fått och kan den betyda mycket på olika sätt. Först och främst för våra landslagsspelare och staben kring dem där det praktiska arbetet kring kläder och material underlättas. Samt för organisationen i dess stolta utåtriktade arbete där vi nu kan visa upp att två starka aktörer bakom oss.
Henrik Rangfeldt
Sponsorer