Han ska hålla spelarna hela

Här om dagen annonserade vi att ytterligare en intervju var färdig. Nu så här en timme innan matchen mellan Sverige  och Kroatien i EM-kvalet ska starta passar vi på att presentera honom. Mannen som ska hålla ihop de svenska spelarna inom såväl futsal som fotboll. Vi menar självklart allas vår Tomas Andersson, massageterapeut för de svenska fotboll och futsal-landslagen.

Tomas blev massageterapeut 2008 och sen dess har han jobbat med elitidrottare inför stora mästerskap. Tomas bodde under en tid i Danmark och jobbade då med danska fotbollslandslaget, Cisco 640-893
båda herrar och damer under EM och Deaflympics. Nu är han dock åter med de svenska trupperna i både i futsal och fotboll. Under EM-kvalet i Israel är den  stora uppgiften att se till att spelarna är skadefria och pigga i fötterna inför match.
 Tomas Andersson
Som i många andra lag finns det de som alltid behöver lite extra vård.
”Ali Attar lär komma behöva mycket behandling i Israel, eftersom han är född till att spela skadad.”
Tomas poängterar även att 640-816 dumps laget värdefulle målvakt kan behöva en del behandling för att vara 100% redo till varje match.  Landslaget spelar tre matcher under relativt kort tid så mycket kan hända på skadefronten.

 

Till sist, så här tror Tomas det går.

 

”Vi har många duktiga, tekniska och hungriga spelare och en livsfarlig ryssfyra. Jag är helt säker på att vi går vidare om allt går som det ska.”